مبناي گردشگري در ايران توسعه ارتباطات جهاني است

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي و صنايع‌دستي، گردشگري در مراسم افتتاحيه سومين نمايشگاه بين‌المللي هتلداري و تجهيزات وابسته جهانگردي و صنعت توريسم در کيش با بيان اين مطلب گفت: به‌دليل تأثيري که اين نمايشگاه‌ها در اطلاع‌رساني و شناخت از ظرفيت‌هاي کشور دارد، ما پيوسته به چنين نمايشگاه‌هايي نيازمند هستيم

اسفنديار‌ رحيم‌مشايي افزود: برگزاري اين نمايشگاه باعث تبادل تجربيات، ابتکار و نوآوري مي شود و در شناخت نياز توريسم و جذب بيشتر گردشگران نقش اساسي دارد.

وي با بيان اينکه از لحاظ اقتصادي نيز اين نمايشگاه‌ها فرصت بسيار خوبي پديد مي آورند، تصريح کرد: اين نمايشگاه‌ها چرخه بازار محصولات را از نقطه توليد تا مصرف را کامل مي کند.

وي با تأکيد بر اينکه در زمينه توريسم ،مبلمان شهري نيز از اهميت خاصي برخوردار است، افزود: موضوع زيباسازي و مبلمان‌ شهري امري جدا از گردشگري نيست و در اين حوزه تمامي موارد مرتبط مهم هستند.

مشايي ادامه داد: براي سفر به نقطه‌اي، زيباسازي حائز اهميت است و ارائه تصوير زيبا از يک اثر تاريخي، طبيعي در رونق صنعت گردشگري بسيار تعيين‌کننده است.

وي خاطرنشان کرد: گردشگري صنعتي است که بسياري از مهارت‌ها در آن قرار دارد و گردشگري رقيب هيچ صنعتي نيست.

معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي و صنايع‌دستي، گردشگري بيان کرد: حوزه صنعت، گردشگري رارقيب خود نمي داند بلکه گردشگري عامل رشد و توسعه تمام رشته‌ها در کشور است.

وي اضافه کرد: از نظر اقتصادي، آثار گردشگري بسيار وسيع است و نتايج آن در توسعه تجارت در کشور نقش دارد.

مشايي با تأکيد بر اينکه هر مديريتي کلاني موظف است که فرصت‌ها را زندگي بهتر اقشار جامعه پديد آورد، تصريح کرد: گردشگري در اين بخش بسيار توانمند است و بايد در جامعه زمينه را فراهم کنيم که اقشار جامعه بيشتر از مزاياي سفر بهره‌مند شوند.

وي اضافه کرد: گردشگري نه تنها زمينه‌هاي سرمايه‌گذاري را توسعه مي‌دهد، بلکه مي‌تواند توليد ناخالص ملي و در آمدسرانه را افزايش دهد و باعث توزيع عادلانه سرمايه شود.

مشايي با بيان اينکه توسعه گردشگري قابل بازگشت نيست تاکيد کرد: رشد گردشگري يعني گرايش به فرصت‌هايي که در عرصه جهاني براي توسعه زندگي هر ايراني وجود دارد.

M/104



انتهای پیام/

کد خبر 138611244